Tuesday, October 16, 2012

❤ Celebrate Besday Party dengan A & W ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Alhamdulillah syukur... planning menjadi untuk besday anak2.. rasa happy tengok anak2 happy.. biasalahkan mak pak mana yang tak suka tengok anak2 mereka happy..  plan nak buat besday 2 minggu sudah.. pastu pening apa nak masak. kikikih .. macam la pandai masakkan??? sib baik import mak dari kg.. dia yang tolong masakkan mee hoon goreng singapore dan roti jala & kari ayam.. tengkiu mak, i love you la... pastu cakap dengan en hubby takkan makan tu jek kan. cam sikit bebenor.. so kami plan kalini nak order gak fast food.. KFC dan pernah buat, Pizza Hut pun dah pernah buat.. so kalini kita try A & W plak.... Ok jom kita tengok apa yang dah aku siapkan untuk majlis anak2 aku..


Fridge Magnet
aku design sendiri then aku tempah Fridge Magnet ni
Button Badge untuk kami mak pak pakai kat baju

ni farhan punya button badge.. emily punya ntah mana dia letak, nanti aku kene cari balik.. mujur dah pakai masa majlis tu


party bag

tabung .. cute tak??? aku isi ni dalam party bag

comel kan

juga buat sendiri

Candy Buffet



hot dog



mee hoon goreng singapore dan roti jala home made by mak

party hat - syukur cukup2 untuk semua budak. aku risau ada budak tak dapat
derang tengah buat decorations sikit

ok la comel jugak derang buat

sib baik sempat pose berdua.. sebab lepas tu memasing sibuk

antara tetamu yang datang

dua gadis gorjes.. eh!



Mia & Mija


jeng jeng jeng saprise menjadi! aku tak cakap sapa2 pun ada maskot akan muncul.. heheh siap staff A & W ni bersalin dalam bilik bibik

Add caption

aku pun sibuk gak nak bergambar kan.. bila lagi??


tengah dengar arahan untuk main games

games cari barang.. best giler la masa ni.. kecoh!

ni plak chicken dance.. tengok emily berjoget, beria2

haha masa ni pun best.. semua kene tutup mata, maskot nak pilih pemenang

kek strawberry marshmallow cheese









a & w mmg bagi present for besday boy & girl
bila tetamu nak balik, aku amik gambar semua yang hadir




dah kul 6.30 petang, emily kepenatan.. siap menguap2 lagi tak dapat "candu"

muka dah layu dah time ni.. sian sangat

dapat "candu", tak sampai 5 minit, jalannn

Lepas semua orang dah balik, cam biasa tinggal BFF aku, masa ni aku pakat dengan hida dan lieya, nak saprisekan sham. hehehe sebab esoknya (ahad 14 oktober) besday dia.. dan kebetulan hari yang aku buat besday ni harijadi Hardy (13 Oktober).. juga tak lupa untuk Echa, sebab dia pun lahir 29 Oktober..

potong la kek pandan mereka bertiga..

Alhamdulillah rezeki anak2.. terima kasih semua yang hadir for the pressie


❤❤ Alhamdulillah tiap2 tahun buat besday anak without miss lagi.. insyallah kalau ada rezeki lagi tahun depan kita buat lagi. kalau tak pun, kita pi jenjalan makan angin je la ye anak2 ku sayang..

6 comments:

lieyalatif said...

mmg puas hati kak!! serba serbi meriah...seronok masing2....bukan setakat makan2....hasil menapau pun best ekekeekk.....

ape2 pun semoga akak sekeluarga dimurahkan rezeki dah diberkati Allah selalu...amin...

roti jala mak akak mmg terbaekkk!!

Unknown said...

o..bleh pggil A&W dtg umah ek?? bpe RM??

Hirda Ibrahim said...

insyaAllah.. ada rezeki lebih tahun depan buat lg.

memang semua perfect ko. dun worry.
tetamu cukup makan, cukup layanan, etc.

siap bertapau tu yg best tu. kikiki

Jasfyra said...

meriah! suka combination color tu.warna warni :D

happy birthday farhan & emily

.:fyzz:. said...

tersangat meriah..best la kak mimi...farhn n emily msti tersangt happy..tmbh2 bila si big bear a&w masuk..hehe..

btw..happy belated day from autny pijot

MijaShidy said...

kreatif deco2 tuw... blh try utk besday ank nanti