Thursday, October 11, 2012

❤ Birthday Emily di Smart Reader ❤

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Semalam, order kek untuk skol emily.. this year kan dia last sekolah kat smart reader, so biarlah dia rasa happy sikit dengan kawan2 dia.. kalini malas plak nak order gambar2 kartun. kita order kek ala2 pelangi sudah.. comel pun comel ye tak.. hopefully emily happy makan kek dengan kawan2 dia



teacher tengah pasangkan lilin



cayang mama

buah hati papa


goodies untuk kawan2

❤❤ alhamdulillah, besday farhan dulu di Q-dees pun aku buatkan dia masa umur 5-6 tahun.. untuk emily LAST YEAR pun dah buat.. so this year last dia kat situ.. pasni dah tak buat kat skol lagi.. kita buat kat rumah ajer lah

9 comments:

~aYu~ said...

happy birthday EMILY! happy dia yer.. suka tgk.
anak ayu mmg tak merasa la wat school sbb dedua time cuti sekolah.. hihihi..

~aSHa~ said...

hepi besday emily....

next year dah darjah 1 yer....selamat melangkah ke alam sekolah ye nak...

Hirda Ibrahim said...

janji derang ada kenangan sambut kat skool ko.
cantik kek emily. kemas jek.

Zana Md Nordin said...

happy birthday dear gojes emily
semoga jadi yang terbaik buat keluarga

cute ler kak kek emily...
colourful sungguh.....

lieyalatif said...

cantik kak kek emily..simple tapi kalerpul....cantik2...suke tgk.....

tu la kan kak...dah last year so biar laa ade kenangan ngan kawan2.....ermm tgh pikirin2 ni nak buat tak besdei mija ni hahahahaha

Alin Marlini said...

happy befday laling..be a good girl tau...dengar cakap mama selalu tau...

atty's said...

happy besday emily..
betul tu..dulu masa fir kat taska ngn tadika..tiap2 tahun mesti celebrate ngn kawan2 ngn cikgu2.
msk drjh 1 , dah takde.tanya gak nak buat ke kat sek, dia x mau, segan..buat kat umah je, jemput kawan2 rapat

Lynn Hamzah said...

cantik kek tu kak...emily dan mama emily pun gojessss...

onniesham said...

cntik kek emily tu.. suker sgt. aku x penah lg celebrate besday echa kt school, so igt this yr nak buat sbb last kan