Monday, February 18, 2013

All Star Converse

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sebelum aku citer pasal tajuk tu, ni aku nak cerita pasal aku ada terima komen dari Cik Anon mengenai travelog percutian aku.. pendapat begini ...


Pertama sekali, terima kasih kerana sudi membaca blog saya.. ok jawapannya begini, kadang2 bukan saya tak mo letak harga, saya takut nak letak harga, sebab ada orang ingat kalau kita letak harga, kita nak menunjuk2 yg kita ni makan mahal ke murah ke kan. lgpun ni blog suka2 je menceritakan kisah peribadi saya, bukan blog jalan2 cari makan yang menceritakan perihal setiap tempat makan dan makanan ... TP oleh sebab cik anon yang memberi pendapat yang mahukan begini, insyallah next time kalau saya pi mana2 saya will letak price makanan tu ok.. no problem.. saya terima komen dengan hati yang terbuka..

Ok citer balik kampung CNY haritu, balik kulai, singgah ke Jusco Tebrau.. sajer bawak anak2 jalan2.. ingatkan nak tengok wayang Hantu Kak Limah 2: Husin, Mon Dan Jin Pakai Toncit, sekali sold out daaaa.. hebat betul penangan citer tu.. last2 ronda2 je la.. termasuk kat satu kedai ni, berkenan plak kasut converse budak2.. comey2 la plak.. so belikan la anak-anak2 aku.. kira ni kasut jalan merangkap kasut raya la nanti.. amik saiz besar sikit supaya leh pakai lama.. cam biasalah amikkan Emily opkos la FINK kan, pastu papa kata amikkan A'am kasut MERAH .. ok gak nampak smart.. dua2 kaki sama saiz.. ishk depa dua badik ni semua dah sama saiz, baju, kasut.. mmg macam kembar la..


 


 





sepasang kasut RM95.90 sahaje...

20 comments:

DiilaNordin said...

wah murah plak. aritu tgk kasut utk budak 1-2 tahun harganya RM130.

suka kasut converse =)

Puan Mimi said...

DiilaNordin : kasut baby umur 1-2 mmg selalu mahal.. bila dah besar, jd murah sikit.. (macam susu tepung la, susu baby mahal, susu todler murah sikit). hehehe

NinaAz said...

Sy pun suka bc travelog akak. Membngkitkan smgt sy utk saving dan travel.. yeahhh

Hirda Ibrahim said...

cutenya kasut A'am!! oh mak bias coz suka kaler emrah ajekkkk...
hehehehe.. emily pun cute!
serius less than rm100? good2!!

oklah mi, next time ko pi jln mana2 ko letak je price. yg penting niat for reference. bukan nk menunjuk2.

Puan Mimi said...

NinaAz :- thanks dear.. seboleh mungkin akak akan buat travelog yang menarik untuk semua. cewah macam penulis novel lak. heheh

Puan Mimi said...

Hirda Ibrahim : cutekan merah? actually kaler merah kan unisex.. lelaki pompuan leh pakai kan.. tu la next time aku akan list price sekali kalau ke mana2.

MrS. F!zA said...

wah cantiknya kasut color pink n merah..mmg smart lah kalo pakai..

lieyalatif said...

kak smart gile kak!!! suke aku kak...mia mija mmg gi sekolah pakai kasut2 jenis gini yg brand all star tuuu....bile tgk akak pakaikan anak2 akak kasut gini time jalan2 smart kan...casual gitu....

nanti nak cari gak le, tapi tunggu kasut budak2 ni tak muat dulu hahaahah...aku tak rajin kak nak bela kasut2 banyak2 nie..akak takpe sebab akak tertib n pengemas org nyer....

Nurul Zayana said...

suka tgok emily & farhan dah macm twin..

umie said...

suka tgk warna pink sb sy suka pink...hihihi

BUNDA a.k.a KN said...

assalam dari bunda...cute kasut2 ni dan murah...tentu pemakainyer pun cute2 jugak..

~aYu~ said...

yela kan. klu taruk harga nanti tuduh riak lak kan.. padahal ni blog peribadi je. lgpun.. mana la ingat harga makanan tu baper ye tak? kang salah letak, haru gak.. huhu

Puan Mimi said...

MrS. F!zA :- thanks, kasut ni kalau pakai casual mmg cantikkan

Puan Mimi said...

lieyalatif :- oo mia mija pakai kasut gini gi sekolah ek. susah tak nak cuci.. akak tak berani nak beli kasut ni gi sekolah, haruskan tak rupa kasut dah.. berdano

Puan Mimi said...

Nurul Zayana :- ramai yang kata begitu, padahal mereka beza 2 tahun.. hehehe

Puan Mimi said...

umie : kira serupa.. hantu pink!

Puan Mimi said...

BUNDA a.k.a KN :- waalakum salam bunda.. ye tak la mahal sangat kasut ni.. masih mampu milik katanya. hehehe

Puan Mimi said...

~aYu~ :- tu la ayu, saya tak mo orang ingat kita riak2.. lgpun betul la, kadang2 tak ingat harga sebab tak de resit kalau makan kat kedai2 makan. kalau di restoren2 mungkin ada la resit tu

nur afiqah said...

I love ksut converse

nur afiqah said...

Akk murah lh harga nh