Wednesday, February 27, 2013

Word Wednesday - Dulu dan sekarang

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dulu = 2001 / 53 kg

gambar dengan kawan seUitm. Ratna Murniwati..
 Sekarang = 2013 / 61 kg



waaaaaaaaaaa bila mau kurus????

14 comments:

NinaAz said...

lainlaaa pic zaman duluuu.. hihihi

sue said...

Pn Mimi....

Just want to share with u about DX Lingeri by Elken..

Diperbuat dr kain Egyptian cotton yg digunakan utk mumia, kain xkan reput n sgt selesa, tiada besi, tetapi tetulang teflon yg mudah lentur sgt membantu melangsingkan badan tanpa rasa senak, sgt selesa di pakai ketika period, lepas bersalin, mudah di pakai n takp perlu buka ketika solat..

Rugi sangat saya tak kenal benda ni dari awal... Boleh turunkan berat badan dan menyingkir lemak tanpa sedar...
Sekiranya set korset longgar boleh alter sehingga saiz mana kite mampu kurus.. Tak perlu diet, mudah di pakai..
Utk pertanyaan lanjut dan free fitting boleh hubungi sy di 01112191811... Celebrity choice.. Rozita Che Wan, Dato' Siti Norhaliza, Stacy, Raja Ema n ramai lg..

Anonymous said...

Pn Mimi....

Just want to share with u about DX Lingeri by Elken..

Diperbuat dr kain Egyptian cotton yg digunakan utk mumia, kain xkan reput n sangat selesa, tiada besi, tetapi tetulang teflon yg mudah lentur sangat membantu melangsingkan badan tanpa rasa senak, sgt selesa di pakai ketika period, lepas bersalin, mudah di pakai n takp perlu buka ketika solat..
Rugi sgt saya tak kenal benda ni dari awal... Boleh turunkan berat badan dan menyingkir lemak tanpa sedar...
Sekiranya set korset longgar boleh alter sehingga saiz mana kite mampu kurus.. Tak perlu diet, mudah di pakai..
Utk pertanyaan lanjut dan free fitting boleh hubungi sy di 01112191811... Celebrity choice.. Rozita Che Wan, Dato' Siti Norhaliza, Stacy, Raja Ema n ramai lg..

Hirda Ibrahim said...

LOL.. marilah berangan bersama2!!

emy pokden said...

akak..dulu skrang tetap cantik...

lovely said...

samalah mcm saya..
huhuwaa.. sob..sob.

ZarinAziz said...

jap2 lagi kurus le tu..hehehe

atty's said...

itulah..kty ni pun..ntah bilanya nak kurus..

Anonymous said...

eeh sama 'U' rupanya kite.. sama course lagi.. slame ni dok bace tak prasan pulak, tp tgk ratna baru i tau..thats mean lieya pun skali la eh.. tapi sbb tak sekelas kot tu tak kenal..

Puteri Satu said...

alhamdulillah jumpa jugak akhirnya.. jenuh akak cari link mimi ni.. baru ni jumpa... alahai tak de la gemuk sangat pun.. stil ok lagi.. kadangkala bila kita gemok.. pemakaian kita tu pun memainkan peranan.. hehehe pendapat akak yang jugak dah gemok ni... hehhee...

Cho Zila said...

tang nak kurus tu memang idaman kalbu..

Chekgu Azrine said...

akak..xpe.yg penting maintain chun!!

~aSHa~ said...

berat sy lagi la kot...62kg...uhuhuhuhu..

susahnye nak turun ni..ke 50kg...tahun 2001

msCompliciTa yaP said...

salam kak,
saya silent reader akak, nama saya hajar.sye personal wellness coach, sye coach org yg nk dptkn berat ideal,improve kesihatan. umursye 25thn . mse abis spm berat sye 55kg msuk u terus mendadak ke 65kg. lps bsalin 68kg. tp skrg sye dh lost 15kg,berat ideal 53kg ,hehe. hanya dgn pgambilan nutrisi seimbang. kalau akak bminat, sye boleh bg sample shake dan buat analisa kesihtan, mungkin sye boleh bantu akak . ni no sye 0148278536. fb hajar jamil. tq kak.