Tuesday, February 26, 2013

Tony Romas, Gansgter Celop, All Star

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Sabtu haritu en papa tak de kelas, so dapat lah kami jalan2 hujung minggu.. kitaorang pi Midvalley je sebab nak tengok wayang.. so before tu kitaorang makan dulu kat Tony Romas.. perut omputih lak haritu . hehe

kickin' shrimp - dulu dia letak dalam cawan tinggi. now dia letak dalam plate je, lg pun senang nak gaul2 udang dan salad tu. kasi sebati

lamb rib

ni pinggan aku.. ada lamb dan udang.. sedap
 pastu kami plan nak gi tengok wayang plak.. Gangster Celop. haha ok la citer dia, kelakar abis, anak2 aku pun suka tengok.. asyik gelak2 je..


dah abis tengok wayang terjumpa plak Mr. Potato kat Jusco tengah promosi..


Sesudah tu jalan2 lagi dan kami terjumpa kedai Converse.. haritu anak2 dah dapat kasut All Star ni kan? so harini en papa kasi can kat mama ler beli gak kasut ni.. memula nak pilih pink sebijik macam emily.. tp pk2 sama la sangat kan, so aku amik kaler ni.. rasanya leh matching dengan apa2 baju.. tp tetap ada PINK! oh tu sudah semestinya tau.. heheeh, en papa amik kaler grey.. cantik gak.. tp dia kata kasut dia tak yah masuk blog. hahah ok bos..





Tq papa..

7 comments:

NinaAz said...

lamb rib tuuu... terliurrrr

*∽ IZAN ∽* said...

owh my feveret kickin shrimpppp! lama tak makan sini. dia dah tukar pinggan ekkkkk

DiilaNordin said...

cantik kak converse tu~

jeles2 hehe =)

Daddy Ziyyad said...

baru saya tahu ada filem tajuk Gangster Celop! hahahaha

atty's said...

lapar tgk lamb rib tu

onniesham said...

sedondon la kasut anak banak

Hunny Kitty said...

sedapnyaaaa