Friday, February 22, 2013

Hello Kitty lagi.. hehehe

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Suka tengok barang2 Hello Kitty kan? ada yang harganya mampu milik, tp ada gak harganya yang berdentum mahal kemain lagi.. aku try gak nak snap beberapa pic kat kedai HK ni, tp cam takut2 lak, kang kene marah.. tp mmg rambang mata la.. so kat sini aku ada beli beberapa barang HK..sajer buat koleksi. hehehe

Bekas contact lense.. comelkan RM 5.00 ajer


Bekas air.. aku plan nak letak air contact lense.. untuk gi travel nanti senang..

RM5.00 jer
Bekas pump ni.. aku ingat nak letak pencuci muka la.. kalau pencuci muka jenis creamy senang la nak pump2 kan..

RM 9.90

yang ni plak cord holder.. selalu aku ikat je wayar charger hp dan kamera dengan getah tempe.. cam tak cun la kan.. so sekarang dah cun!. hehehe

RM 9.90

cute tak.. ce bayangkan aku ingat dengan getah tempe plak. kikiki

ni plak sikat HK.. comel tak? beli kat H & M.. emily punya la. takkan aku punya plak..



aku beli yang murah2 je.. nanti aku nak beli yang lain plak.. nyesal tak beli stapler HK ni.. haritu jumpa RM12.90 je. asal la bengap tak beli...

4 comments:

Hirda Ibrahim said...

Cord holder tu sgt membantu. x de serabut wayar2.

yg pump tu pun comei.. try letak losen poms.

Cho Zila said...

paham knp beli.. jiwa kita memang suka benda comel2kan.. beli murah2jerkan tapi berbaloi gak k....

*∽ IZAN ∽* said...

wah comel comellll MImi..! Dania pun suka hello kitty.. tapi tak banyak pun koleksi nye hehehe

emy pokden said...

comel2 sumer...geram tgk...