Wednesday, February 20, 2013

Wordless Wednesday - 3 beradik lain mak lain bapak

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

3 beradik lain mak lain bapak.. yang nuttela besar gemuk tu, design lain sikit. beli kat Pengkalan Kubor.... yang tetengah tu nuttela biasa kita beli kat giant.. yang nuttela kenit kecik si adik bongsu tu en papa beli kat RAMs Langkawi.. heheheh tu sesuai buat travel, tp sikit bebenor, kalau farhan sekali hadap jek.. licinnnn



11 comments:

NinaAz said...

I ♥ nutellaaa.. sedapp sgt rasa dia

MrS. F!zA said...

kita tk pnh rsa nutella..sian kt kita kn..hehe.. tgk ada kwn dia sapu nutella kt donut pstu tabur kan chip rice..

lieyalatif said...

fuhh peberet ni kak...jgn kate roti, biskut pun leh cicah2 heheeheheh...lagi satu beli strawberi pastu cecah...perghhh sebotol tu kak kejap dah licin kan heheehehehehe

jgn lupe kak bawak nuttela pi hk nanti heheheeheh bawak roti sekali ....

Puan Mimi said...

NinaAz :- sedapkan sis.. ni mmg peberet anak2 ni..

Puan Mimi said...

MrS. F!zA :- nuttle ni dah lama wujud.. dari zaman akak kecik2 lagi.. sedap giler.. cuba la try.. oo tak pernah terpk plak nak sapu kat donut.. good idea.. leh tiru!

Puan Mimi said...

lieyalatif :- hehe ramai suka nutella ni kan.. selet kat apa2 pun mmg sodap.. oo ni lagi satu petua, td donut, ni strawbery plak.. ok nanti leh try..

mmg compem bawak pi HK, budak2 nak bfast senang.. hehehe

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

jarang beli.. tp memang best la.

*∽ IZAN ∽* said...

Mcam best la palkkkk tengokkk... ktiaorg pun jarang2 makan ni huhu

Mimi, Izan cash out Nuffnang 22 Dec, baru semalam, 19 Feb sampai.

Hirda Ibrahim said...

yg botol besar tu x pernah jumpa. sgt puas hati kan?

now aku x beli nutella dah. aku beli benda yg sama mcm nutella. rs sebijik sebijon. tapi jual kat kedai arab kat umah aku rm8 je satu bekas. besar pulak tu.
mkn le sampai kenyang anak!

Daddy Ziyyad said...

terbaik Nutella! Mmg kalau sapu kat roti, makan 2 keping pun tak sedar! hahaha

Mimi said...

yumm...nutella rulez..kt umah xleh putus nutella. Now lagi lah...berlumba2 mak dgn anak sama naik makan..huhuhu..