Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday - Kenapa jadi begini

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Tak tau kenapa jadi begini untuk hampir setiap entry Istanbul, Madinah dan Mekah.. tp yang Mekah dan Madinah aku dah edit gambar semula. untuk entry Istanbul, belom sempat lg edit.. so sesapa nak baca kisah Istanbul, insyallah tak lama lagi aku editkan semula..



12 comments:

Hirda Ibrahim said...

tulah ko..
aku pun pelik. x pernah lg jadi kat aku. tapi letihnya nk buat balik. nk cr balik pix.
sabar yer.

fyi... ada few blog jugak yg aku jumpa kuar symbol "!" ni.

Daddy Ziyyad said...

ada masalah 'uploading image'...Saya upload kembali gambar2 yg keluar simbol tu( dan sebelum tu delete gambar lama)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

asal jd gitu yer..
tak gheti la nk tlg..
kena cari pakar blog ni..

haah, nk tgk gambar..
x leh pegi tgk gambar kengkawan pn jadilah.. heheheh

Cho Zila said...

akak dah baca entrytu.. tapi der gambar masatu... rezeki akakler tu dapat tengok...

Chekgu Azrine said...

Huhu..knp ek?

*∽ IZAN ∽* said...

uiksss.. tak pernah plak jadi hok gini....

Puan Mimi said...

Hirda Ibrahim :- jenuh ko aku nak edit balik.. mujur entry madinah dan mekah dah siap. ni istanbul plak, ko tau la aku ni jenis suka tepek gambar banyak2. ha sekarang padan muka aku, letih nak edit balik. hahaaha

Puan Mimi said...

Daddy Ziyyad :- nak kata ada masalah masa loading cam tak mungkin sebab sebenarnya gambar2 ni semua sebelum ni ok, boleh view.. dalam bulan berapa ntah baru jadi camni.. tu la jenuh nak delete semua simbol ! tu

Puan Mimi said...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ :- tak tau nama jadi macam tu.. tu la kot2 ada pakar yang tau kan, boleh gak tolong kita.. nanti dah edit kita bgtau balik ye

Puan Mimi said...

Cho Zila :- akak dah tengok kan? maknanya dulu mmg tak de masalahkan.. sib baik ada bukti akak dah pernah tengok.. tu la pelik apasal hilang tetiba.. stress je ni

Puan Mimi said...

Chekgu Azrine :- tak tau nak cakap..

Puan Mimi said...

*∽ IZAN ∽* :- ni pun pes time jadi gini.. harap2 tak jadi la kat gambar2 lain. jenuh oo nak edit balik. aku ni jenis suka letak gambar berjela2. hehehe