Thursday, February 28, 2013

Gambar konsert Anak-anak

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Harini, just nak share gambar anak2 masa konsert .. gambar ni sebenarnya bulan 11 haritu dah complete semuanya. tp sebab tak de frame gambar lagi, tu yang tak letak kat sini.. 

Gambar pertama adalah gambar 2009 masa farhan 5 tahun di Q-dees.. cuter je dia, macam anak cina kan? pastu gambar kedua tu masa dia 6 tahun di Q-Dees juga tahun 2010..

5 tahun - Q dees
pastu gambar ni  masa dia 6 tahun di Q-Dees juga tahun 2010..  yang ni joget rappers, tak sure lagu apa.. masa ni rambut dia panjang, tak sempat potong, yg cikgu plak nak buat rambut pacak, tp tak jadi, dah jadi ntah apa2 rambut si farhan ni

6 tahun - Q dees

Gambar emily tahun 2011 tu masa dia 5 tahun di smart reader ... bulat kan muka dia.. joget bangra masa ni.. masa ni mmg dia tembam sikit.. kalau tengok dia menari, boleh nangis, kemain liuk lentok badan dia.. hahaha

5 tahun - Smart Reader
Naik 6 tahun 2012 terus kurus kering.. tarian moden plak.. baju lip lap gitu.. ni pun macam anak cina jek rupa dia..  tp mmg lain la rupa dia masa 5 tahun.. muka tembam abis

6 tahun - Smart Reader
Alhamdulillah dua2 anak aku dah naik sekolah rendah.. tulah gambar kenangan2.. ntah ada anak lagi (no 3) ke tak.. korang perasan tak.. farhan 5 tahun backgroundnya hijau muda, sama macam emily 5 tahun, hijau muda jugak .. pastu bila farhan 6 tahun backgroundnya biru, sama juga masa emily 6 tahun .. macam tau2 jek kan. senang aku nak aturkan gambar2 ni.. selang seli macam tu .. tp blom sempat paku kat dinding lagi. hehehe

8 comments:

NinaAz said...

wahh.. comel2. pandai posing

onniesham said...

dua2 pndai posing. echa nyer pic elok je lg dok dlm folder SR tu x berusik

Jasfyra said...

alhamdulillah..comel anak2 akak
mmg ada iras2 cina sket.hehe
saya pun cm akak la..tah bila nk ada no3..huhu.insyaAllah kalo ada rezeki adalah tu kan.kita doa sama2

~aSHa~ said...

wah bergaya

*∽ IZAN ∽* said...

alahaii comel comelllllll! time concert pun siap ada amek gambar potrait ekk.. dahsattt!

lieyalatif said...

aduh kak...rindu plak nak tgk anak2 berkonsert kan....llieya ni tinggal tgu dayyan la plak....sebelum ni berderet2 nak tgk anak konsert sebab anak berderet rapat2 heheeheheeh

atty's said...

comey dua2 nya..
cantiknya emily..kty suka tgk dia masa tembam

Emy Omar said...

Beza betul gambar Emily masa 5 thn dgn skrg kan..nampak bambam dia masa tu..tapi tetap maintain comel