Thursday, August 12, 2010

Cek Nuffnang dah tiba.. yahoooooo

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Syukurrrr rezeki ramadhan.. akhirnya yang ditunggu2 telah tiba.. dapat cek dari nuffnang 2 hari lepas sebenarnya.. tp baru harini dapat update.. memang dah lama dah menunggu2nyer.. alhamdulilah memang dah ada hajat nak beli "something" dengan duit ni.. korang nak tau apa tak??? heheheh tp nanti orang kata aku menunjuk2 pulak kan.. jadi gimana yer? mau tunjuk atau nggak <--- eh tetiba tertukar bahasa plak.. kalau lebih 7 orang kata nak nengok, aku update kat sini .. kalau takat 2-3 orang ajer yang nak tengok, yang lain2 tak mau, aku tak jadi la tunjuk apa yang aku nak beli tu. hehehe


muka ceria dapat cek, dah terbayang2 nak beli benda tu..



ok nak cerita gak mengenai BE or Pendapatan Terumpuk aku.. alhamdulillah jugak ada 10 BE setakat harini.. pada blogger2 tentu mereka tau apa tu BE, pada yang tak de blog, tak yah tanya la, tak reti plak aku nak explain ..

ok sekian cerita ceria aku pada petang hari..

21 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

wah meriah tu kak....byknya BE...

sy pun tgh tggu cek ni... x dpt2 lagi...hihi

Echa said...

banyak nyeeeeeeeee.. jeles nyeeeee..heheheheh.. apa pun kak.. bes kan.. rezeki ramadhan... beli apa tu... meh tengok meh...

Nur said...

salam
tahniah dapat cek nuff
blh buat belanja make up baru or baju anak or kasut baru?

huhuh.. selamt berpuasa

☆ lieya latif ☆ said...

akak ko nak kene bebel ngan aku....ngengade nak tanye2...tunjuk jek kak...pedulik laa ngan yg dengki tu....bagi depa meleleh sikit...tak gune dok dengki2 kat org, ko dpt ape, dpt dosa...tgk kite dpt ape...dpt cek lagi...auwww kelas gituuuuu heheeheeh

how much kak? mesti riban2 nie...kak tunjuk gak ko nak beli ape kak yeak...mesti best ni...

LyNn HaMzAh said...

amboooi...banyaknyer BE akak...best betul la...tunjuk la kak apa yg akak nak beli tu...cek nuffnang tu mesti banyak kan...

..nOj.. said...

nak tengok tak kira. dh beli nanti aplod tau.

tahniah kak. ni cashout yg ke brape ek. byk kali dh kan

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Sue :- tu la tak sangka plak banyak BE

Echa :- insyallah nanti akak bitau akak beli apa

Nur :- haah memang nak beli something untuk raya.. selamt berpuasa jugak

lieya latif :- kih kih kih, ala tak banyak la cash out, tp boleh la tahan.. nanti akak tunjuk ek

LyNn HaMzAh :- insyallah akak tunjuk, tp tak banyak pun cek tu sebenarnya

Noj:- ok dah beli kalu, akak tunjuk ok

ratna said...

byknya BE kak mimi.. kita 2 jer skrg ni.. meh bak mai 2 lagi..

ayang said...

wahh tahniah..
dpt byk mana kak.. tunjuk la something tu nak tengok.
sy blog juger tapi blog buta2 jek.. apakah itu BE.. hahaha

♥Azie♥ said...

TAHNIAH AKAK..SERONOKKAN KALAU DAPAT CEK..SEMAGAT JER NAK UPDATE BLOG..AKAK BELANJA AZIE MAKAN..

Emy Omar said...

Kak Mie..rezeki bulan ramadhan tu kak..

*∽ IZAN ∽* said...

wahhh tahniahh! Duit raya suda mariiiiiiiiii!!!!

Mimi nak tau nak tau Mimi beli apa ngan duit tuu.. bleh share idea nanti he he he. Besttnyerrrrrrrrrrrrr!!!

nikzairfan said...

kak..pelase...nak register nuffnang gak.....tapi tak reti....nak wak cam ne ni...tolong please....

nikzairfan said...

tunjuk kan lah kak mimi..nak tgk gak..abaikan manusia yg kata menunjuk2 tu...

BUNGA said...

wow.. bestnyaaa.. masyuuukkkk..
rejeki ramadhan.... tahniah yer :)

::Mamalyna:: said...

kak, nak tengok akak beli barang ape...mesti branded nie..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

ratna :- nampak jer banyak.. tp duitnyer tak de la puluh2 ringgit pun. hehehe

ayang :- ok insyallah akak tunjuk nanti.. BE tu Buffered Earning.. dia ni iklan untuk blog kita la.. nak explain mmg tak reti ar..

Azie :- boleh, nanti ada masa akak belanja yer..

Emy :- tu la rezeki ramadhan

Izan :- memang saya tertunggu2 gak duit raya ni.. nak beli something ar

nikzairfan :- awak bukak website nuffnang .. http://www.nuffnang.com pastu register.. follow jer dia punya instruction..

Bunga :- mekasih yer

mamalyna :- tak de la branded, tp memang sesuatu yang istimewa jugak

nieda said...

tahniah....nak tau brape boleh?

Jasfyra said...

wah...masyuk..
nak beli pe tu kak?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nieda :- tak banyak .. boleh la

zura :- tungguuuu

Aimi said...

uih..bestnya!!! nak beli apa tu mimi?? jgn lupa tayang kat sini yaa..nak gak tau...