Tuesday, August 24, 2010

Mari kongsi link blog anda

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Saban hari aku terima dari banyak komen ... aku suka sebab walaupun  aku tak kenal mereka tp mereka sudi bg komen dan bg salam perkenalan kat blog aku ni ..  jd agak kurang sopan kalau aku tak buat lawatan balas kan.. jadi aku nak minta jasa baik mereka yang pernah tinggalkan komen dan salam perkenalan, tp senarai nama blog mereka tak de dalam list aku (boleh refer kat sebelah), .. boleh tak kamu2 semua tinggalkan link blog kamu di ruangan komen, nanti aku letakkan URL korang kat bloglist aku... dan jugak pada sapa2 yang baru nak berkenalan juga di alu2kan... jadi pada sapa2 yagn nak tukar2kan link, sila la jangan malu2.. aku betul2 nak berkenalan ni... kadang2 tak tau dah nak gi blog sapa kalau aku dah abis buat blogwalking kat bloglist aku tu..

23 comments:

~aSHa~ said...

ai nak berkenalan jugak dgn yu..sudi ke terima salam perkenalan ai..ehehehe...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hai...saya izan...boleh berkenalan???

Nur a.k.a admansyah said...

me too! nak kenal gaks.... hehehe jgn mare cik puan... pose kan???

~~Ciklinn~~ said...

akakk... linn pun nak join hehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

hai..saye pun nak kenal ngan akak...akak ni comey tau...suke tgk...anak banak comey lotey heheeheh

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

izan, asha, nur, cik linn, lieya.. aku babap pungkok sekor2 ni kang.. hahahahaha apapun, salam perkenalan jugak.. saya cik puan mimi, mama gorjes beranak 2 hehehe

Dila said...

Salam Ramadhan :)

~aSHa~ said...

yu mmg gojes dan vogue..caya la kak..

PriNceSs said...

Salam perkenanalan....
nie blog saya
http://princessmysarra.blogspot.com

mamaqari said...

salam perkenalan..
jom jengah blog saya http://mamaqari.blogspot.com

mrs.irwan 2 be said...

kak mimi..nak kenal gak nahan akak....hehehe
http://myluvirwanshidah.blogspot.com

CahayaCintaIlahi said...

salam perkenalan kak...
ni link blog kte

http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com

harap akk sudi menyinggah...tq.. :))

Emy Omar said...

kak..saya pun nak berkenalan hihihi

mama qistina said...

nak exchange gak :http://cintahati-dielamanja.blogspot.com

semoga sudi berkenalan ngan saya ....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

jgn lupa link daku kak..he he he

virgo_mania said...

uik.. tak de dalam list pun kak. btw, saya akan wat entry psl hadiah menang brooch tu tapi ada 'halangan' di hadapan. tunggu ye!

nanizamros said...

salam perkenalan...
ni link blog...

http://nanizamros.blogspot.com
slamat berkenalan..
tq

Butik HS said...

nak nyibuk masuk list juga boleh?
boleh ye.

Hana

-suka betul dpt ilmu tutorial besarkan gambar tu. thanks

MummyYana said...

salam perkenalan utk akak juga......sudi2lah singgah ke blog saya...
ni blog link saya....

http://linashakif.blogspot.com

selamat berkenalan.......

ana said...

saya gak.. heehee..tq, salam kenal http://sarinawati.blogspot.com

cik seni said...

salam perkenalan.
ni blog saya, baru buat semalam. takde follower lagi..huhu

Ilriz said...

Slm perkenalan..
http://jaja-bakery.blogspot.com/

Ara Myasara said...

aramyasara.blogspot.com