Thursday, August 26, 2010

Kasut raya Farhan & Emily - Clarks

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Balik JB hari, time sama beli Dokoh kat Angsana, aku telah TERsinggah kat kedai Clarks, memula cam nak survey2 dulu, tp last2 TERbeli pulak.. hehehe ayat tak boleh blahhh..

Ok aku memang suka kasut clarks kanak2 coz design dia cantik2.. memula nak belikan kasut ala2 feminin sikit la kat dia, tp dia pilih kasut kat bawah ni... kasut ni ada lampu2 bila berjalan, tu pasal agaknya dia suka...




lampu2 tu keluar kat bunga tiga kuntum tu..


ni kasut farhan, sajer beli kaler brown, asyik hitam je kan.. so kalini kasi dia nampak cam dah kanak2 besar sikit .. yer la kan, tahun depan nak masuk darjah 1 

  

** ni entry bukan untuk menunjuk2.. tp untuk kenangan pada masa akan datang, terpulang kepada anda untuk menilai..

21 comments:

Izyan Momma Izdamia said...

salam..kak... mane ade akak menunjuk2.. macam2 hal kan manusia.. ade jer x puas hati kn life org lain...

tp kan kak.. clarks mmg best.. tahan lasak n design pn cantek...

normi said...

huhu..belum shoppin kasut raya anak lg la.. weekend ni kot.. kasut jenama clarks ni memang ok.. tahan lama.. nak g servey gak la.. kot2 berkenan..hihi.. salam 16ramadan..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

dah settle dah kasut raya budak berdua tu yerk kak.....
eh...comel kasut emily....nampak gark gegirl nyer tu kak coz' kaler pink and ada munge2.....

kasut farhan pun nampak smart jer....

aku tak shoppig apa lagi kak ...mood nak bershopping tak mari lagi

☆ lieya latif ☆ said...

cantek2...due2 pun mmg cantik2.....beli barang yg ade jename ni mmg tahan lame...kasut due badek yg shah beli clarks mase kat london jenis kuar lampu2 gak laa cam emily ni kan kak, tahan lagi sampai skrang....cume sayang dah ala2 tak muat.....nak bagi org jek nie.....simpan2 pun kang sayang rosak...

::Mamalyna:: said...

cantik kak...siap lampu2 tue, hehhe

rasp said...

dua2 kasut tu cantik...
clarks elok kan...tahan lasak and tahan lama....
berbaloi2 beli :D

ratna said...

wah.. cantik.. bila tgk saiz kasut diaorang..ratna nak tergelak sbb saiz kaki izzah gergasi.. 31. pdhal umur lebih kurang jer dgn farhan kan..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cantik ar kak...tapi sayang, anak2 saya tak suka kasut2 sporty n i...huh

Sham Ummi Echa said...

cntik kasut farhan n emily.. siap ada lampu tu kasut emily.. mmg brbaloi bli mahal sket coz tahan lasak dan leh pakai lama

nieda said...

cantiknya kasut anak2 akak..clark mmg sedap pakai

umilia said...

org blikan sandal je kak..leceh nak bli kasut ni..amik ms nak tggu dorg bkk n pakai blk..heehhehe..

Jasfyra said...

cantik..saya pun suka design clark.lagi cantik kalo emily dan farhan yg pakai nanti.saya skg ni tgh cari kasut gegirl kaler coklat.payah tol nk jumpa kan kak

Nur a.k.a admansyah said...

Hebat! marbeles taste mama a'an n Emily nie. Cute ler ...

Nur kalu bab kasut nie mmg plg susah! naik sogo tak berkenan, JJ lagi-lah... lastX2 mmg kena pegi butik gaks! mcm last year.. kami ke CROCS kt Mines tur... thn nie... msh blur!

Mimi, sian lak sy bc ayat last awk tur... Pedulikan `org' yg mengata tur, asal niat kite baik...Bkn kite mintak duit depa pun... tak gitu cik puan???

nikzairfan said...

eh...patern lebihkurangje ngan ank saya punya...Clark gak tapi save bajet sbb ada less masa tu kat Mahkota Parade melaka

Emy Omar said...

Budak2 dah settle..mama dia dah settle gak ke baju + kasut raya?

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cantiknya kasut raya dua beradik ni...

LyNn HaMzAh said...

cantik betul kasut tu...clark memang da best la...lynn pernah belikan qistina sandle clark utk qistina...sampai skrg elok lagi tp x dpt nak pakai dah sebab kaki dia dah besar...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Izyan Momma Izdamia : haah clarks tahan lasat kan.. terima kasih izyan sebab faham akak

normi : takpe masih ada masa lagi.. salam 17 ramadhan

zAnNa@mAMaBaTriCE :- tu la mujur ada pink dan bunga2.. tak pe dah dapat backdated tu, tak lama lagi datang la mood shopping tu. hehehe

☆ lieya latif ☆ :sayangnyer dah tak muat.. padahal beli jauh2 tu dari london kan..

::Mamalyna:: : tu yang emily berkenan sangat tu

rasp : thanks sis, harap2 boleh pakai lama la kan..

ratna : farhan memang kecik la ratna, kaki kemetot jer..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. : tak pe mereka kecik lagi, dah besar, pasti mereka suka

Sham Ummi Echa : thanks poms

nieda : nampak selesa masa mereka try kasut ni

umilia : akak belikan dorang crocs jugak, jd ada 2 option

Jasfyra : haah kasut gegirl kaler brown memang susah cari

Nur a.k.a admansyah : heheh pandai2jer awak ni. tak pe nur, banyak lagi masa untuk survey kasut anak

nikzairfan : wow untung la dapat less.. akak beli ni new arrival, tu pasal tak de less

Emy Omar : mama dia pun dah siap gak, tp malu lak nak tayang. hehehehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ : mekasih sue.

LyNn HaMzAh : kita ni memang suka simpan kasut sebab sayangkan.. tp last2 anak tak muat pakai, so lepas ni amik ikhtibar, pakai jer kasut tu kasi lenjan..

yong ibu chem said...

fuh! cun kak..cunn!

.:fyzz:. said...

akak tak la..mana ada..at least kak mimi ingatkan pijot..sbb alahai lupa lak nak beli kasut raya kt sufiya..hehe..tq tq..
pepun cantek .suka kasut emily so cute mute

Mrs. Hakim said...

kak mie.. baru ni pegi kedai dokoh tu. apa ek nama chihuahua.. tapi tak beli dokoh pun..dok beli brooch je kat situ..

kasut bebudak kat clarks memang cecantik. dok berangan sok ada anak nnti nak beli gak.. :p .. kedai clarks tu kedai makcik sepupu kita kak mie.. :)