Tuesday, April 27, 2010

Dia pun nak cuba jugak

Salam Bismillah
Mama Farhan

Si adik pun dah pandai jugak, nak jugak terai2 padahal bukan pandai nau.. layankan jer la.. bagi peluang dia menerokai sesuatu yang baru ..


khusyuk ok ... ntah apa2 yang di mainkan nyer..


Farhan dah tak heran sangat dah.. dia sekarang ni layan CD jer.. so adik ler take turn pulak mengkongker benda alah ni

Cau Cin Cau

7 comments:

nisa said...

ala, kak nisa pon nak main gak ng adik.. hehe

Jasfyra said...

lama2 nanti mesti emily terror main tu kak

Sham Ummi Echa said...

kalo games nih..bkn budak je yg suka.. bapak budak pon berantu kooo

As said...

ya la slama ni farhan yg kongker.. skang emily lak nak main.. mmg khusyuk

☆ lieya latif ☆ said...

betul ckp akak tu...bagi can die cube bende baru...mia pun cam a'am la kak...dah tak heran ngan psp die tu...rase cam nak jual then tukar ke ps2 ke ps3 ke xbox ke....satu family boleh main kan....

Puan Iza said...

Emily lak yea yg kongker menan ni ek...main puas2 yea...:-)

wanshah said...

kanak IT zaman skarang ni cepat jer belajar benda yang berkenaan dengan IT kan kak? =) zaman kita budak2 dulu, tengok orang pakai henset botol air tu pun jakun dah. tambah plak nak guna, lagi la taktau. huhuhu..

http://wanshah87.blogspot.com