Wednesday, April 14, 2010

Tudung Hajra

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hari yang sama aku gi Kedai Ariani, aku terserempak dengan kedai ni dulu, aku curi2 amik gambat ni, risau kena marah..hehehe tp demi nak kongsi dengan korang, aku sanggup tu.. curi gambar jer, bukan curi tudung pun..

Ok kedai ni aku rasa kedai mampu milik la oleh semua golongan.. sebab harga dia sangat berpatutan.. 4 helai RM100 kiranya satu jatuh RM25.. ok la kan.. cuma kain dia dari lycra la .. tak sama dengan kain Ariani.. apapun korang kalau nak tengok kedai ni (cantik tau kedai ni) betul2 kedai ni corner lot, deret2 dengan Ariani Jalan Bunus tu..



Cau Cin Cau

19 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

uish....sayang ler ko kak...demi kengkawan rajin ko snap2 gambar kat situ....he he he..

cantik ler kedai tu..
ok gark harga dia....
kot2 ler hubby aku murah hati nak jejalan kat area situ...boleh ler aku singgah sabtu nie kak

Cik Nurul said...

Salam kak..nurul dah tukar blog link akak hehehe..

nurul pun sekarang dalam proses mengumpul tudung mcm ekin ni jugak..tapi tang batu tu baru belajar sikit-sikit untuk menampal batu tu hehehe..

~aSHa~ said...

wah shoping tudung sakan ni..

next time baju plak ye?

☆ lieya latif ☆ said...

wah kak, ko ni dah siap2 sedia tu raye ke kak...hehehehhehe....tu ar seonok ar ko leh pakai tudung camni...leh kumpul wat koleksi kan kak...lieya suke tgk akak pakai tdg2 camni...sebab kaler die cantik...kalo tudung bawal ni kaler die tak terang cam tudung ariani ni....mmg cun laa kalo org cerah cam akak pakai...

Emy Omar said...

wah advance kak mimi..dah bersiap sedia nak beli tudung raya ke? ni kedai baru eh??sebaris ngan ariani tu ker? nak try gi usha gak la kan..

Echa said...

kak.. sekarang tudung gini banyakkkk sangat kan.. pilih je mana berkenan.. pakai tudung camni memang senang.. kalau yang kelam kabut tu.. mudah je.. sarung..hehehhe...

ratna said...

org pun berlumba-lumba buat bisness tudung ni..mcm2 jenama ada dah..

Jasfyra said...

tq sbb bg info ni kak..murah tuh 4 for rm100..nk p la ujung bulan nih..hihi

Sham Ummi Echa said...

oo ada kedai baru ker.. x pasan plak.. mklum ler kalo ke situ aku masuk ke jakel je.. ariani pon aku penah g skali je..kekeke

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana :- ater, kata nak jadi pemblogger tegar.. harus la berani snappy2 gambar kan. heheh

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nurul : ok thanks .. tudung cenggini senang nak pakai, sarung jer.. haah kalau rajin tampal lagi jimat dan untung

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha : next time mmg nak shopping baju.. tunggu duit backdated ler

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

leiya : tengah survey untuk raya la ni.. kot2 ada yagn berkenaan dan seswai kan. heheh

haah akak perasan gak, tudung cenggini banyak kaler yang menarik, kalau tudung bawal tu susah sikit kekadang nak cari kaler..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

emy : blom beli lagi.. tp tengah survey2 .. hehehe haah kedai baru, sebaris dengan ariani tu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

echa : sekrang ni pelbagai jenama ada.. samada muka kita sesuai atau tak jer.. rata2 kat opis akak ni kalau time hari jumaat (rehat panjang) bersepah2 orang jual tau. murah2 gak

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ratna : tau tak pe, mmg orang sekarang jadikan jual tudung ni sumber rezeki orang, sebab sekarang rata2 perempuan suma pakai tudung..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zuera : haah murah dah tu 4 Rm100.. tp kalau kita beli kat kedai borong, boleh dapat selai RM20 .. tp kena beli banyak ar

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham : tk pe, senang2 kalau singgah jakel, kau pi la jengah kedai ni.. best gak tengok kedai ni, macam2 kaler ada.. rambang mata aku

Anonymous said...

i pon suke shoping kat kedai nih... lebih2 lagi nak raya nih, banyak pilihan kat kedai nih.. harga pon berpatutan n mampu untuk dimiliki.. corak dia pon lebih kurang mcm ariani gak.. tp kat ariani tuh agak mahal ker, mybe sebab jenama walhal barangnya sama = tudung gak...