Wednesday, April 14, 2010

Tak sabar aku nak pergi

Salam Bismillah
Mama Farhan dan Emily

Korang dapat tak jemputan dari nuffnang mengenai gatsby deodorant.. aku dah dapat jemputan dari bulan lepas .... tp semalam aku dapat email remind tentang hari Sabtu ni... tak sabar nak pergi.. jemputan ni untuk dua orang, tp aku tak tau dengan sapa aku nak pergi.. ada sapa2 nak follow aku?? jom ar ..





Cau Cin Cau

11 comments:

Jasfyra said...

saya xdpt,so xleh la p..hihi
akak enjoy eh nanti.amik gambo bnyk2

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zuera : eh kau tak dapat ke? musykil ni.. kau tak buat entry pasal gatsby ni ke.. apapun, nanti akak citer pasal gatsby ni ek. doakan akak dapat lucky draw tau

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

jumpa di sana...
he he he...kak...ko tunggu aku kat depan tu tau....kita register sesama....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana : - ok no problem.. calling2 eh nanti...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ala x dpt p la....sabtu ni besday maryam :) sy buat besday bash kt raub ...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sue : la ye ke.. sue dapat ke tak jemputan tu sebenarnya.. sayang la tak dapat jumpa2.. besday kat sini buat tak?

♥Azie♥ said...

akak kita jumpa sana klu azie sht xde aral azie pun g jugak

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

azie :- kita jumpa di sana, di sana, di sana

aiDieNa said...

Tahniah sebab dapat.. saya tak buat pon entry pasal gatsby tu sbb 17/4 birthday En. Ady.. we off to Terengganu.. No point buat kan.. dapat pon bukan bleh pegi.. :(( :(( Lenkali jerlah... huhuhu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aidiena:- thanks.. tak pe la, next event kalau ada, meh kita ramai2 pergi lagi..

wah nak gi terengganu.. bestnyer

Hirda Ibrahim said...

kalu aku free, dh lama aku offer diri.... sedeyyyyy...