Monday, April 12, 2010

Farhan demam ..

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Bersiaran aku dari rumah.. aku amik EL harini. anak aku demam.. dua2 sekali.. dorang demam sejak hari sabtu malam yang lepas.. ahad dua2 melepek jer kat rumah.. tp pagi ni emily dah baik.. yang masih demam panas ialah farhan..

Badan memang panas berapi la.. aku tuam dengan ais.. biar kasi sejuk sikit.. tu pun asal lap badan dia jer, tuala tu hangat jer rasa.. huhuhu sian bujang sorang ni.. biasanya dia ni kalau demam kejap jer,kali ni lama la pulak.






cepat baik ye sayang.. susah hati mama ni.. dah ler papa outstation sampai rabu ni.. esok mama nak kena hantar farhan ke sekolah.. jadi bionik women la mama esok ni..


Cau Cin Cau

20 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

musim agaknyer kan kak
batrice last week...but, alhamdulillah dia cepat kebah....ahad isnin demam...alhamdulillah selasa dah sihat balik....

tulah, zana pun kalau batrice demam...risau....dia kalau demam...panas kemain lagi badan tu.....
mmg nak kena rajin tuam mcm akak buat ngan farhan.....kadang2 tu...zana basahkan towel dia...pastu letak dari kepala sampai kaki...xde ler bungkus ...just letak kat badan dia camtu....kasi sejuk sikit.....

farhan cepat sembuh yerk sayang....sian mama risau...emily pun sure boring xde geng nak main tu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana :- tu la bila time panas, kita la yang tak senang duduk.. maklum ler, demam panas ni kan bahaya.. memagn kena pantau selalu..

thanks yer zana

☆ lieya latif ☆ said...

alahai siannye kak...tgk farhan tu nampak lemah jek...mate pun layu jek kak.....akak bawak bersabar kak yeak, mmg susah ati, time hubby outstation, anak plak tak sihat....

semoga farhan dan emily cepat2 sembuh yeak sayang.....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Lieya :- mekasih lieya.. memagn kalau suami tak de, tak menang tangan dibuatnya

LyNn HaMzAh said...

salam kenal...

kesiannyer kak tgk anak demam...dah la skrg nie cuaca x menentu...semoga anak akak cepat sembuh yer...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lynn hamzah :- slam kenal lin.. tu la musim sekarang ni.. harap2 malam ni dia dah kebah.. risau gak ni.. thanks yer folow blog akak yang tak seberapa ni

atty's said...

semoga farhan ngn emily ..cepat sembuh ye...

lemah je nampak farhan ..

Puan Iza said...

ciannya tgk farhan tu...semoga farhan cepat sembuh yea.. Lemah jer nampak farhan tu....

~aSHa~ said...

musim panas skrg ni kan..semoga cepat sembuh ye nak..

eh dah tuko blog rupanye...uhuhuhuhu tak pasan plak...tak msg pun kat kita...

Emy Omar said...

kalau anak2 demam sure susah hati kan kak..harap2 farhan cepat sembuh ye sayang..sian dia..
psst..nice blog hahaha..pindah rumah ye..caiyok caiyok kak

aiDieNa said...

Hmm.. sama lar kita kak.. Ainna pon demam.. nie nak balik cepat nie nak tgk dia lar.. harap² dah kebah..

Ohh.. semoga Farhan cepat sihat..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak atty :- thanks kak.. memagn lemah

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

iza :- thanks iza.. ni dah kurang sikit panasnyer

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha :- akak baru jer umumkan blog ni.. tak sempat msg sapa2 pun..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

emy :- mekasih emy... haah pindah rumah blog, dan nak pindah rumah baru. hehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aidiena : o yer ke, sian ainna.. get well soon yer aina.. musim demam sekarang ni

♥Azie♥ said...

salam akak..umah baru yer...
semoga farhan cepat sembuh..amin..musim sekarang nie akak

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

azie :- haah rumah baru.. heheh terima kasih azie.. memang musim kan

.:fyzz:. said...

first nk say ..hope emily n farhan cepat2 sembuh ..pjot tak leh la tgk budak2 sakit kesian sngt...

2nd..nice blog..simple n ringan skit bila nak bukak...:)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

fyz :- terima kasih pijot, farhan masih tak sihat.. petang ni nak bawk gi klinik lagi