Friday, April 23, 2010

Gatsby part 2

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Ni ada beberapa keping gambar masa kat Gatsby fair tu.. gambar dari kamera nurul dan zana ni sebenarnya.. yang bawah ni aku main boling kelapa.. serius kelakar masa ni.. aku baling kelapa kena kaki orang tu.. nasib baik dia tak marah. heheh

aku + nurul


aku & kupon point untuk di redeem

dan ni la hasil aku yang tak seberapa aku rembat tu...


jadilah kan.. daripada tak dapat langsung..


Cau Cin Cau

14 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

hua hua huaa.. ada lagik citer gatsby yer... tahniah dpt bwk balik product gatsby!!! heheh

kakngah said...

ruginyer aku xjoint....
apa nk buat.. keadaan tk mengizinkn..

Syahrul Iman said...

Baling kelapa kene kaki org gatsby tu ke?..hehe..lawak2..sy plk balik kelapa sampai terkeluar jauh ke belakang..huhu

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

filla :- last entry pasal gatsby.. kang banyak2 orang boring plak kang... eh kau lagi banyak "menyapu" barang2 gatsby, mak jeles jer

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak ngah :- tak pe kak, next time joint ok??

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Syahrul Iman :- heheh tu la, saya memang tak pandai main boling, sekali kena plak main boling kelapa.. abis kaki orang tu saya bantai .. heheh

atty's said...

OKEH SGT TU MIMI..ADE GAK ..DR KTY TAK JOIN LANGSUNG..

nieda said...

untuk pergi event ni..dpt duit dan hadiah

Sham Ummi Echa said...

untung laki kita kannnnn...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak atty :- tak pe insyallah kalau ada event ni lagi, jom la join, berbaloi2

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nieda : tak sesia pergi.. penat dapat, habuan pun dapat.. duit Rm50 pun dapat.. sapa nak bagikan??

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham :- untung sebab boleh buat stok beberapa bulan. hehehe

~aSHa~ said...

boleh share dgn kami jugak ni..ehehehhee

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha :- boleh2, meh ar ambil..hehhehe