Thursday, July 15, 2010

Comel tak? casing hp E72 ku..

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

mm comel tak casing hp baru aku.. ni aku kirim dengan kakak hirda (yang kerja stewardess) untuk beli casing Cath Kidston.. 8 pound jer.. = RM40.. sweet kan.. nak kata pink tp cam merah, nak kata merah, macam pink pulak.. apapun i likee... thanks hirda.. opss sham pun ada jugak.. boria la kami

18 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

laaaaaaaaaaaaaa akak punye ke kat blog hirda tu......heheheheh

sgt comel giler.....yg penting pinky.....semua henset muat ke kak.....suke casing ni...simple jek tak serabut...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

lieya :- heheh tu la pasal.. akak punya la tu... comel kan. semua hp muat kata hirda...

nieda said...

comel...sesuai warna pink kemerahan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comel seh....
jauh nyer beli kak...tp yang penting comel..and takkan sama ngan orang lain punya...he he he

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nieda :- i likeeee...

zana :- tu la ni pun sebab hirda yang offer nak belikan.. bila tengok cun jer, terus nak.. lain sikit la kan dari yang jual kat sini

LyNn HaMzAh said...

comey betul la...jealous nie...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

lyn : :D hehehe

nanizamros said...

salam perkenalan....
wah cute n cantik ler...
i rase cam nak gak lah..
camne ek??

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

nanizamros:- salam perkenalan jugak.. maaf la yer, ni pun saya kirim kat kawan, kakak dia beli kat oversea.. so tak sure kawan kakak tu pergi lagi ke tak..

Rinna said...

Cantik menarik debom laa.. :) Warna pun sweet jer..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

rinna :- thanks

Hamzah Ian said...

pergh.. cun2..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

hamzah lan :- mekasih

Hirda Ibrahim said...

serius cute pompuannnn....
tu la doa2 la muat E72 ko tu, kalu x muat meaning ko kena beli casing CK for blackberry le ko.

bila nk amik ni wei?

before apa2, selamat berholiday di "tut" ok? :)

..nOj.. said...

wah cantek nye. mcm pink la kaler ni kot. comel comel

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

hirda :- tak sabar nak amik ni.. kalau aku amik cepat leh la melaram kat *** kan. tp tak sempat ar.. tunggu aku balik la nanti..

noj :- tu la asal pink2 kaler, memang compem la comel. heheheheh

Sham Ummi Echa said...

owhh mmg cantikkk kannn (of cos la kena puji sbb dah tentu sama ngan aku kan...hahaha)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sham :- kih kih kih kita kan boria nokss