Friday, July 23, 2010

Farhan ❤ Dini

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dua tiga hari dalam minggu ni aku sangat bz... sebab aku dah cuti lama haritu kan.. so kerja agak banyak, memang tak sempat nak ronda2 blog korang.. ada yang aku ronda malam2, tp aku tak sempat tinggalkan jejak.. sori ekkk.. minggu depan aku dah free, pasti aku akan jejak blog korang hari2 ek..

Ok harini nak skip entry Medan, sebab gambar banyak, jadi aku tak sempat nak sort gambar2 tu.. minggu depan la aku sambung entry Medan ok..

Ni aku nak share dengan korang la... apa perasaan korang sebagai ibubapa kalau korang tengah2 sport check buku exercise sekolah anak korang, tetiba ternampak tulisan ni ?????




hahaha nak gelak pecah perut tengok farhan tulis Farhan ❤u Dini .. amboiiii kecik2 dah pandai nak menggatal ek.... bila aku tanya sapa dini.. dia tak jawab.. senyum jerk....

adakah ini perkembangan sihat atau kurang sihat? perlu bimbang ke atau tak.. cuba bagi aku sedikit pendapat... farhan ni sebenarnya pemalu.. pemalu yang sangat2... so bila dia tulis gini, aku pun tak tau la nak cakap cemana..

12 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalalo comelnya farhan.. diam-diam berisi nih.. lawa la tulisan dia kak... kemas je....

Aimi said...

hahahaha...so cute laaaa.... mimi, anak2 saya pun ada gak yg camtu... tapi so far blm ada yg tulis, setakat dok sebut2 nama tu bila bermain sesama diorang... bila tanya sapa tu, tersipu2 malu... mcm Haziq siap cakap lagi yg aweknya dah pindah ke Melaka.. tu sebab dia ajak saya pindah Melaka.. saba jelaaa... mcm real je bercinta...

JILA said...

aik k.mi...dini yang mane nie???hehehhee...

*∽ IZAN ∽* said...

jeng jeng jengg.. ada can dapat menantu awal nih!! ha ha ha.

Budak2 sekarang memang terlebih advanceee.... kalau yg bercinta pun dah panggill mama papa okehhh..auuuww!

Jasfyra said...

amboi2...hahaha
saya pun tergelak bila tgk farhan tulis gitu kak.ala, dia saje2 tu..bkn dia tau maksud sebenar menda tu,hihi

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...
x sangka la plak farhan leh tulis mcm tu...
cuba la akak selidik dgn kawan2 dia...
mesti dini tu budak satu sekolah dgn dia...
hehehehe...

nieda said...

adus...tergelak nida..amboi farhan kecik2 dah pandai ye

Cik Nurul said...

HEHEHEH chumelnya farhan sekarang yer..biasalah kak budak-budak bukan tahu pun apa itu cinta hehehehe...

Nur a.k.a admansyah said...

kelako + cute karenah bdkX2 laa nie..

Nak kate sihat.. of course le tak but ayah Aiman suke taw coz die kata itu tandanya... `My son NORMAL' (coz byk sgt kes bdk laki lembut kannn...) hehehe

***nak share something gaks! Aiman kalo tgk adegan lovingX2... Mimi tau die ckp apa.. "Aiman suka-lah tgk org cium nie..."

Arrgghhhh sy yg tension!!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alahai farhan....
ada simpan perasaan kat dini rupanyer....nampaknyer kak...ko dah kena standby duit kawen anak ko nie.....kumpul sikit2.....kot2 ler time dia hantaran makan puluh2 ribu kan......

mm...tak reti nak ckp kak perkembngan sihat or not....tp farhan kan penuh ngan kasih sayang...tengok ler dia ngan emily camner.....

Sham Ummi Echa said...

kekeke..klakar plak aku baca..

ala mimi..dun wori la.. xde apa2.. bdk2 biasala...eh dorang pon ada hati dn perasaan gak tau..hehehe

Hirda Ibrahim said...

alaaa sweetnyaaa..
ko simpan ko. sampai dia besar. pastu tunjuk balik. sure malu nanti... hehehehe