Thursday, July 29, 2010

Mata Palsu untuk Hari Raya.. ngeee

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Jalan2 petang semalam, ternampak "beli 2 contact lense freshlook = RM80" wah menarik ni.. aku kan suka pakai lense kaler2 ni. terus masuk kedai Focus World .. terus deal dengan adik kat situ.. aku tak banyak songeh nak pilih kaler apa.. sebab aku tau aku memang minat kaler turqoise dan ametyst.. memang faveret aku dari dulu 2 kaler ni..

Dulu masa tahun 2001, contact lense freshlook berwarna ni amat mahal.. satu pasang RM80.. but now dah jadi separuh harga pulak.. tu yang boleh beli sampai dua sekaligus.. bila beli turqoise ni, teringat plak zaman aku kawin dulu pakai kaler ni..

So raya ni melaram la aku dengan mata palsu .. ngeeee




korang nak cuba?? meh la kita pakai sama2 masa raya nanti.. sapa2 nak minta aku belikan pun boleh ajer..

13 comments:

nieda said...

mesti mengancam akak pkai..nida x penah cuba pkai lagi

☆ lieya latif ☆ said...

wah blink2 mate akak di pagi raye....hihihi...lieya dulu rajin pakai kaler2 nie, tapi semenjak perasan bile pakai yg kaler2 ni takleh pki lame2 tu yg dah stop tu...tapi tgk ar, raye nanti, kalo rase nak pki org pki gak la hehehhe....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah kak...menarik kaler dia..
aku tak berani nak pakai kaler2 terang nie...teringin gark nak try kaler biru ke ...tp tu ar..niat hanya tinggal niat jer...
tp raya nie nak try kaler grey ler kak...

♥Azie♥ said...

fuyooo mesti cantik giler & berseri2 raya nnt

ayang said...

hehehe haah kan dh murah.. tp kt internet promosi beli 2 free 1 kan rm80.. kan??

sy ada sekotak lg xpakai sbb tu sebelah kiri punye..haha nk kna bli seblah lg.. tah bila free nk p membeli entah ler..

pun suka kaler ametis tuh hehehe..

ayang said...

hehehe haah kan dh murah.. tp kt internet promosi beli 2 free 1 kan rm80.. kan??

sy ada sekotak lg xpakai sbb tu sebelah kiri punye..haha nk kna bli seblah lg.. tah bila free nk p membeli entah ler..

pun suka kaler ametis tuh hehehe..

ayang said...
This comment has been removed by the author.
ratna said...

eh best ni..

atty's said...

kty suka gak contact lense ni ..tp masalahnya ..penakut nak pakai .takut tercucuk mata .boleh..? wahahaha..

Emy Omar said...

wah..makin berseri2 la akak dipagi raya nanti ye..

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha.. menarik tertarik kau memang dabommmmmm idea mimi tuh!!!! Bleh gak gatai2 tangan usha nanti! dulu pernah try.. tapi asyik fail je tang nak masukkan contact lens tu kat mata. Memang tangan tak bedung sungguh! ha ha

Hirda Ibrahim said...

sgt le vogue pompuan..
x pe ko, demi cantik kan, kalu x sedap pun ko gagah le gak pakai sampai ptg je pun.

Sham Ummi Echa said...

poms, aku nyer ada sepasang lg lom pakai yg aku beli ari tu.. rasa x selesa sgt ler aku pakai. tp sebab nk vogue di pagi raya, maka aku akan pakai contact lense itu nnti..hahaha ckp la sebulan raya kan