Wednesday, July 14, 2010

Giveaway Eybizzonline

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Dah lama tak masuk giveaway.. rasanya dah hampir setahun tak cuba nasib dalam contest giveway ni.. walaupun sana sini merata2 giveaway yang sangat hebat, tp rasanya giveway ni sangat2 menarik perhatian aku.. sebab??? aku teringin nak watermark sendiri ...  kalau ada rezeki aku, aku bersyukur sangatla kan... tp kalau tak de rezeki, aku akan tempah jugak watermark dari  Eybizzonline ni.. insyallah, mudahan2 ada rezeki giveaway ni..  (tp nama aku selalunya kurang ONG la kalau bab2 cabutan bertuah ni. huhuhu) .... apapun tak pe la, aku cuba nasib dulu.. kepada tuan punya blog Eybizzonline yang comel lotte, dengan ini ....


"Saya nak menang Watermark & Hadiah Misteri dari Eybizzonline"


Ok korang jangan lupa singgah di Eybizzonline untuk join giveaway ni tau.. pastu boleh la jamu mata untuk lihat watermark dia yang begitu cantik dan kebaboom... (sebab semua sangat cantik oooo).





8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

good luck kak mimi....mudahmudahan akak menang.....watermark eybizz ni mmg best...sebab tu lieya beli 2 sekali hah hehehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lieya :- mudahan2 lieya, kalau ada rezeki akak.. akak pun berkenan dengan watermark lieya tu.. tu pasal la nak cuba nasib ni

bizzonline said...

Salam singgah sini..n slm kenal.
mekaseh ye,sudi join giveawy men2 ni..hehe..
ape2pon gud luck..moga2 ade jeki kat eybizz..hehe..muah2..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bizzonline :- terima kasih sudi singgah belog kita yang tak seberapa ni.. moga2 ada la rejeki kita ek.. tq

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

gud luck kak...zana pernah dpt watermark dari eybizzonline nie....menang contest gark...he he he....hope ada rezeki akak

since kat office tak boleh berblog nie.....susah betul nak terjah blog kengkawan...mlm plak kekdg kena rebut2 ngan hubby..pastu kena plak layan budak yang baru baik sakit tu...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

zana :- ooo zana pun menang gak ek.. rezeki kan.. patut la watermark zana cantik.. rupanya dari bizzonline.. cayalah

Rinna said...

insyallah kalau ada rezeki..dpt ler..tuh :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

rinaa :- mudah-mudahan.. amin