Wednesday, July 14, 2010

Toy Story 3 - menang contest Toy's R Us

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Semenjak movie Toy Story 3 muncul kembali (ceh ayat skema!), farhan memang excited giler2 la.. (farhan ke mama dia??) .. semenjak haritu farhan asyik tuntut janji nak tengok wayang TS3 ni kan.. alhamdulillah hajat dia dah tercapai.. dapat pulak menang tiket free CONTEST kan.. lagi la seronok..

Ok masa aku gi PETROSAINS haritu.. aku dapat sekeping voucher (ingat tak masa aku keluar dari petrosains, farhan dan emily dapat 2 kotak susu marigold Free, sticker TS3 dan voucher TS3 gak..) .. voucher tu untuk redeem hadiah bernilai RM49.90 kalau beli barangan Toy Story 3 bernilai RM100 ke atas hanya di Toy's R Us di KLCC ajer.. so meh kita layan apa yang aku beli kat Toy's R Us KLCC..

slinky & rex


Lotso, chuck dan apa ntah lg sekor ni..


buzz lightyear dan big baby


untuk ketiga2 toys tadi hargnya lebih RM100 so kami dapat FREE Jessie kat bawah ni bernilai RM49.90 - yang ni untuk Emily...


oo sangat untung kan.. beli RM100 pastu dapat free pulak tu.. ok bukan itu sahaja... bila HIRDA bukak website Toy's R Us, dia kata dengan aku, ada contest, sapa2 beli barangan TS3 bernilai RM100 ke atas, berpeluang memenangi goodies bag bernilai RM300 ke atas.. so aku pun cuba la nasib ... aku hantar email pada TRU pada 11 Jun 2010.. aku email apa2 yang berkaitan dengan contest tu .. cuba tengok website Toy's R Us ni..



alhamdulillah memang rezeki la kan.. tiba2 hari isnin 12/7/2010, En. Naza (eh sama lak nama dengan aku) dari Toy's R Us - HQ call aku..  begini la serba sikit conversation nyer..

Aku : Hello
En. Naza : Hello, ni Cik atau Puan Nazathul...
Aku : oo saya Puan Nazathul
En. Naza : Ok Puan, Saya En. Naza dari TRU Subang, saya nak maklumkan nama Puan telah dishortlistedkan untuk memenangi goodies bag bernilai RM300.... hanya 20 orang jer yang menang goodies bag ini.. bila boleh puan datang ke HQ kami.. bla bla bla bla
Aku : ooo ye ke.. apa yang perlu saya bawa nanti? resit pembelian ke ?
En. Naza : oo tak perlu.. hanya bawak Star Card Member jer.. sebab kami dah ada rekod pembelian puan.. puan banyak membeli di TRU KLCC dan TRU tempat lain .. bila puan nak datang ambil hadiah ni?
Aku :- ok bla bla bla bla

oo syukur sangat.. tak sangka aku goodies bag tu.. aku dah tak confident menang sebab aku aspect mesti ramai giler yang join contest TRU tu.. tp dah rezeki farhan la tu..

Ok yang kat bawah ni hadiah yang kami menang tu.. farhan dapat BUZZ Lightyear yang besar jugak, pastu keta TS Hot Wheels, dan lain2 lagi.. tak banyak, tp cukup puashati..

 

ok nanti ada masa, aku letak koleksi Toy Story Farhan dan Emily ok.. bila aku ada masa aku snap ok.. entry ni dah panjang sangat .. bosan lak nak tengok koleksi depa tu kang..

19 comments:

Hirda Ibrahim said...

pompuannnnn...
serius u r lucky. congrats babe.

aku paling suka yg hotwheel special for TS3 tu.. sgt limited edition tau.

sure happy a'am kan? :)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hirda :- yess alhamdulillah... hotwheel tu memagn speacial mmg limited edition tu.. keta tu boleh beli asing.. aku minat yang keta ada topi woody tu

LyNn HaMzAh said...

eee seronoknyer...memang bertuah la akak...anak2 dah tentu lagi seronok...tahniah yer kak...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lynn hamzah :- alhamdulillah, farhan memang happy abis..

ratna said...

ya allah.. byknya.. untung!!

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

WAHH...rezeki kak...
berbaloi2...
suka la si farhan ek dapat toys baru...percuma lak tu...

Sham Ummi Echa said...

congrats mimi.. u r so lucky..

bes nyer dpt buzz besar gedabak itu.. mmg brbaloi2 ko bli siap menang contest lg.. so pasni kena lagi rajin join contest kan..

..nOj.. said...

wah bertuahnye. kemain suka la farhan kan kak. tetiba je dpt byk plak. best best. sgt bertuah

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ratna :- pasni dah malas beli toys lagi. heheh

izan :- alhamdulillah rezeki .. nak beli yang sekor beso tu memang rasa cam tak mampu jek

sham :- thanks poms . tu la dah la beli pastu boleh redeem free.. pastu dapat pulak hadiah free lagi

noj :- alhamdulillah farhan selalu ada tuah. syukur

As said...

nurah rezeki... alhamdullillah... bebudak sure happy giler dpt menda alah ni... hehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

as:- ye as, farhan paling happy sebab dia memang minat TS ni .. paling minat of coz la buzz lightyear tu kan

Rinna said...

Waah tahniah menang contest.. sungguh bertuah yer.. anak2 lagi laa seronok yer.. :)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

rinna :- terima kasih.. :)

~aSHa~ said...

bestnye suka la farhan dan emily...mmg lucky ar kak mimi ni

☆ lieya latif ☆ said...

mmg berbaloi2 kak...tahniah2 kak...seronok laa due beradik tuyeak....mcm2 ade dlm beg tu..... seronok tgk....kite pun naik hepi kan kak heheheeh

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lieya :- tu la pasal.. kiranya akak keluar modal RM100 tp dapat habuan RM300 kan? tu yang rasa berbaloi sangat...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha :- rezeki kan.. akak pun dh lama tak join contest or giveaway ni. tup2 sajer masuk contest, dan menang pula

nieda said...

tahniah akak..mmg luck betul

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

nieda :- terima kasih