Thursday, July 8, 2010

Mouseku yang comel lotte.. hehehe

Salam  Bismillah
Mama Farhan & Emily

Masa kat bandung haritu, ada booth kecik di dalam Kartika Sari yang jual barangan Hello Kitty, tergedik2 aku tengok, rasa nak borong semua barangan Hello Kitty, tp pakkal rupiahnyer tinggal sikit nau.. dengan nak beli brownies lagi, so dalam pada jeling2 kat barangan Hello Kitty tu sempat gak aku sambar Mouse Hello Kitty ni.. wah mak suka hokeh.. walaupun mouse lama masih hidup dan sempurna, tp sebab tergedik2 nak jugak pakai mouse Hello Kitty... mengalahkan budak2 jer kan.. mmm amat sesuai dengan my Lil Pinky kan?


21 comments:

♥Azie♥ said...

comel...comel..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

wahh...mouse pun hello kitty...memang peminat tegar ni...

☆ lieya latif ☆ said...

mouse dari bandung kan kak heheheeheh....mmg sangat2 cantik....mmg sesuai gile ar ngan netbook akak tuh....berseri2 gitu nanti!

Cik Nurul said...

Wow kak berapa rupiah ni?? nak g carilah segala-galanya pink dekat sana nanti baru puas hatikan hahaha...dahlah murah cantik lak tu heheheh..

..nOj.. said...

comelnye. mmg pun nk ckp akak cam budak2. heheh. tp sy pun minat kalo dh comel2 camni. cumanye segan la nk pakai kt opis ni. :p

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

azie :- memang comel. hehehe

izan : emily yang peminat tegar, tp omaknyer yang lebih2

lieya:- yess from bandung with love..

nurul :- tak ingat berapa rp.. tp rasanya dalam rp89 (kalau tak silap)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

noj : hehehe akak sajer perasan cam budak2 .. nanti dah umur 40 thn segan la jugak nak pakai benda fancy2 gini..

atty's said...

memang cantik pun ..comey je..

Mimi said...

comel...kartika sari kt Jalan Kebun Jukut tu pun ada jual benda2 comel camni..

Jasfyra said...

waduh!! mmg comel bangat..tak rugi akak beli

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kak atty :- mekasih

mimi:- haah kat dalam kartika sari tu.. memagn besar jugak la bangunan kartika sari ni kan

jasfyra:- memang comel, akak terpaksa nyurukkan dari emily, kalau dia nampak, mesti dia nak kongker punya. hehehe

Sham Ummi Echa said...

mmg comel mouse ko nih.. x rugi ko bli kannn.. mmg puas ati lah dpt bli brg yg comel camni dgn harga yg boleh dikatakan brpatutan

Emy Omar said...

hard fan Hello Kitty ye kan..comel2 pink colour tu membuatkan ia bertambah comel

Syasmeen said...

comel sgt2..cute jer

kerangRebus said...

kiut miut~~~+_+

mr.curly said...

alolo..comelnye

Hamzah Ian said...

mouse ni mmg cun!!! waka waka e o

*∽ IZAN ∽* said...

memang comelll..!! Dania suka sangat hello kita nihhh!

Hirda Ibrahim said...

ho yeah...
yer sgt le matching dgn si pinkymu ituuuuuu :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alallaa...comel arr kak..mmg sesuai ngan pinky ko tu...sempat lagi tu yerk...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Sham : mekasih jd bankers aku disaat2 akhir.. nasib baik la kau ada.. aku memang suka sangat dengan mouse ni

Emy : Hello Kitty ni memang comel.. jangan kata budak2, kak mimi pun suka.. nak2 pink kaler kan.. lagi la sukaaaa

Meen / Kerang Rebus / Mr. Curly / Hamzah lan:- memang comel kan? Tu pasal la I tergoda… hehehe

Izan: Dania suka Hello Kitty? Sama dengan Emily la…

Hirda / Zana :- yes sangat matching kan?? Berseri2 si Pinky aku…