Wednesday, July 7, 2010

Free Freshlook Contact Lense

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Entry ni sepatutnya dah lama dah.. aku apply kat SINI untuk dapatkan free sample contact lense.. contact lense ni untuk besarkan mata kita tau.. aku tak cuba lagi.. tengok la nanti aku nak gi holiday mana2 boleh la aku bawak, senang tak yah aku sibuk2 nak bawak bekas lense dan air dia .. terus pakai buang jer contact lense ni.. Terima kasih Fresh Look dan Ciba Vision.


aku dapat 3 pasang mata..


macam hapa jer kan gambar kat bawah ni. hehehe kelakar


agak2 mata aku bertambah besar dan bulat tak agaknya ek..

9 comments:

Jasfyra said...

wah...dah dpt :)
gamabr bwh tu kalo tgk lama2 leh jd sensored..hahaha

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

kak, ce tunjuk mata kai menda alah ni...hehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zura.. tu la pasal... malu plak nak tenung lelama

zan ... nanti akak dah pakai akak tunjuk eh... minggu depan la.. balik dari bercuti nanti

ratna said...

ha ha ha gambar yg bawah tu.. nabis baik gak bukan kaler coklat.. kalau dah pakai nanti upload tau gambar..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ratna.. kalau kaler coklat, tak de la akak letak gambar sebesar alam ni.. akak pun malu nak tengok..hehehehee

..nOj.. said...

camne leh dpt free ni. nk gak free. akak antar la kt sy. hehehe. tak penah langsung try pakai contact lens sepanjang idup ni. cess

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

noj .. rasanya cam dah tamat la dia punya request sample ni.. akak apply dah lama dah.. masa tu akak request masa ada iklan nuff yang freshlook tu.. senang jer pakai lense ni, akak dah biasa, tak sampai seminit pakai, dah settle

Hirda Ibrahim said...

saya x puas hati.. camna saya dpt satu je?? sila jawab? eh apsal aku emo kat ko pulak kan?
aku rs coz aku btau aku power 0 kot ko. so buat apa aku nk byk2 kan?
yg aku dpt tu pun x pakai2 lagi.
hehehee

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Hirda :- aku rasa la sapa2 yang apply lambat memang dapat satu jek. sebab kawan2 aku rata2 yang lambat apply memang dapat satu jer.. kiranya aku antara orang yang terawal yang apply ni.. tu pasal dapat 3 pasang.. hehehe