Wednesday, July 7, 2010

Reunion Sek Men Vokasional Muar 1992-1993

Salam Bismillah
Mama Farhan & Emily

Hari sabtu lepas, aku join majlis reunion sekolah lama aku.. dah hampir 17 tahun tak jumpa kawan2 .. masing2 ada yang berubah ada yang tidak.. rata2 semua anak 2 atau 3 orang. best sebab dapat jumpa kawan2 lama.. bukan senang nak kumpulkan hampir 36 family.. thanks to organizer sebab anjurkan reunion kalini.. insyallah kalau ada lagi aku join tau..


ni masa pendaftaran..



balik tu aku singgah bas stesen muar ni.. my hubby nak sangat makan mee bandung muar fave dia sejak kecik2 dulu.. kedai Mee Bandung Abang Sayang

aku makan rojak buah.. tp tak sedap.. rojak ni kat kedai sebelah huhuhu (tak ingat nama kedai)


ooo bila la nak buat reunion UiTM pulak? hehehe

17 comments:

♥Azie♥ said...

wow..bestnyer klu jumpa kekawan lama balik

Cik Nurul said...

mesti banyak cerita-cerita yang diborakkan yer..nurul pun dah lama tak jumpa member2 lama..seronok gilerkan hehehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

azie : memang seronok la.. maklumla dah 17 thun kan tak berjumpa

nurul :- memang banyak citer, memori2 sekolah masih terpahat dalam ingatan..

..nOj.. said...

sukanye mee bandung. tp tgk rupenye mcm x menawan je. cess

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

noj :- jangan tengok pada rupa. tp pada meenyer.. sedap tau banyak udang kering..

Jasfyra said...

syok gila buat reunion.leh gelak2 cerita kenangan lama.

☆ lieya latif ☆ said...

bagus ar kak, sume bagi komitmen buat reunion ni...bile jumpe tu mesti kecohkan tgk perkembangan masing2...sonok jek borak2 tukar2 cerita kan....

sekolah lieya ni dah senyap jek ...kalo ade reunion pun ntah lieya nak pegi ketak..sebab dulu lieya tak berape kamceng ngan geng2 sekolah dulu.....

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zura :- tu la pasal, siap boleh korek2 lagi cerita2 yang kelakar2.. asyik gelak jer

lieya :- akak ni pun memula tak confiden boleh datang.. takut abg din cam malas jerkan nak gi Muar .. tp last2 dia ok pulak, so akak pun apa lagi sronok la..

atty's said...

beshnya mimi pergi reunion..dpt jumpa kawan2 lama balik

nampak mee bandung tu sedap .gler.

Puan Iza said...

sonokkan dpt jumpa semula kwn2 lama sekolah...byk citer yg nak disembang...

umilia said...

bln 7 ni mmg bln reunion ek..sek men org pun wat gak..tp tak leh gi sbb da 2mggu beturut2 blk jb..tak daya nak blk utk kali ke3..hahahaha..ntahnye..bile geng2 uitm nak wat lak ni..

.:fyzz:. said...

sngt la best reunion kan kak mimi kan..yg best dh dkt 20 thn tk jumpa..yer la 17 thn ...mmg lama..pjot pun dok plan raya nih nak wat reunion gak..insyalah...

oo akak dulu vokay yer...mik kos per akak?

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

atty & iza :- memang seronok jumpa kawn2 lamakan.

lia :- tu la kak ee dah balik, bila nak wat reunion ni.. sapa nak organise?

pijot :- dulu akak kos katering.. kos rumahtangga masak memasak. hehehe

nieda said...

meriahnye..best jumpa kwn lama

Hirda Ibrahim said...

bestkan jumpa balik member lama. rupa semua dh lain, mcm2 cerita.

eh pompuan, ok la aku tgk baju ko tu. cantikkk..
pelik kan? kita pi tempat yg sama, aku x jumpa pun baju ko ni. kalu ada aku pun will sa,bar selai.

ya Allah terliurnya tgk mee bandung tu ko...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Nieda / Hirda : memang satu moment yang indah dapat jumpa kawan2 lama.. 17 thn okeh.. satu jangka masa yang lama.. tu pasal la terlebih excited.. kami sangat rapat sebab duduk asrama..

tu la poms, ada baju aku kau minat, ada baju kau aku minat pulak. heheheh kita nyer taste memang sama kan?

Y@ZeD@ said...

K.Mimie, tengok gambor mee bandung, rasa nak balik muor jam2 ni jugak! hahahaha...

klu nk mkn mee bandung muo yg sedap, mcda recommend kn gerai pakcik yazed, kat parit kadhi jln temenggung ahmad, gerai kocik je tp mabelesssss.. hihiiii